Hartelijk welkom op de website van bouwbedrijf Kuperus

Graag willen wij ons bedrijf dat actief is in de bouw in de ruimste zin van het woord aan u voorstellen.

Klantgericht werken staat hoog in het vaandel

Kenmerkend voor ons bedrijf is de kleinschalige opzet. Hierdoor bestaan er korte lijnen naar onze clientèle en leveranciers, met als resultaat dat wij dicht bij onze klanten staan en actief met u mee denken voor het oplossen van al uw vraagstukken. Ook schenken wij veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid van de door ons verrichtte diensten of geleverde materialen, dit is voor u de beste garantie voor een geslaagd eindresultaat. Op deze wijze zorgen wij voor een tevreden klant, dit is onze reclame!

Veelzijdige partner

U kunt voor bijna alle voorkomende bouwwerkzaamheden een beroep doen op ons bedrijf. Ook kunnen wij u in onze eigen werkplaats van dienst zijn met maatwerk in bijv sanitair, deuren, kozijnen, uilenborden etc. U zult in ons een veelzijdige partner vinden. Mochten wij uw gewaardeerde opdracht uitvoeren, bent u verzekerd van een efficiënte doch duurzame aanpak!

Wilt u meer weten over ons bedrijf?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, neemt u dan gerust contact met ons op via de button reactie, bellen mag natuurlijk ook. Wij informeren u geheel vrijblijvend graag nader over de mogelijkheden.